Wij maken de zorg zorgeloos

Onze expertise helpt je vooruit.

De juiste kennis en expertise

Kies een ICT-partner die de zorg goed begrijpt.

Je organisatie is overtuigd van de noodzaak van de Digitale Transitie. De administratieve lasten moeten omlaag om meer zorgtijd te creëren en het verloop en het ziekteverzuim te verminderen. Hoe bereik je dit met ICT? Externe expertise is kostbaar en het aantrekken van hoogwaardige ICT-kennis is vaak lastig voor zorgorganisaties. Kies daarom voor de voordelen van schaalgrootte bij een ICT-specialist die je helpt deze transitie te maken.

iCura van Korton is een totaal ICT-concept om zorginstellingen te helpen en te ontzorgen met slimme zorg en de daarbij passende zorgwerkplek. Tegelijkertijd sturen we in dit concept op besparingen van ICT-kosten door de inzet van cloud en portaal-werkplektechnologie. Korton scoort hoog in de jaarlijks Giarte Outsourcing Performance Benchmark, als een betrouwbare partner met een focus op communicatie en de transformatie van de onderliggende ICT-infrastructuur.

Je kunt het maar één keer uitgeven

Slimmer omgaan met je ICT-budget.

ICT wordt vaak gezien als een kostenpost en een ‘noodzakelijk kwaad’. Maar in die visie ontbreekt het duidelijk aan een integraal plan waarbij gekeken wordt naar hoe ICT slim wordt ingezet.

Zorginstellingen hebben vaak een goede inkoopafdeling, maar met een beperkte ICT-kennis. Daardoor mis je de kans om door slimme transformaties met ICT-kosten te kunnen schuiven. Wat als we minder Microsoftlicenties nodig hebben en dat geld steken in goede wifidekking in zorglocaties? Geef de ICT uit handen aan een specialist die dankzij een breed portfolio slim kan meeschuiven in deze budgetten.

Focus op het zorgproces

Win zorguren door betere ICT-oplossingen.

Bij Korton staren we ons niet blind op groene lampjes. Wij concentreren ons op hoe je zorgmedewerkers de ICT beleven en hoe effectief ICT wordt ingezet in het werkproces. Dat is waarmee we het succes van iCura meten. Wij helpen je organisatie deze transitie te maken en daarop mag je ons ook afrekenen.